loader

TEKNOLOJİ

İDEAL ZAMAN YÖNETİMİYLE TASARRUF SAĞLIYOR

İDEAL ZAMAN YÖNETİMİYLE TASARRUF SAĞLIYOR

İDEAL ZAMAN YÖNETİMİYLE TASARRUF SAĞLIYOR

Doğal kaynaklarımızın hızla tükenmesi sorununa karşılık su tasarrufu sağlayan ürünlerle suyun israf edilmesinin önüne geçilmesi büyük önem taşıyor. Doğayı ve doğal kaynaklarımızı korumak adına yenilikçi ürünler geliştiren E.C.A., Zaman Ayarlı Armatürler ile zaman ve tasarruf konularına odaklanırken, iki olgunun da ne kadar değerli olduğunun altını çiziyor. Kullanım sırasında dikkat edilmeden sebep olunan su kaybının zaman kontrolü sayesinde önüne geçmeyi amaçlayan seri, özellikle toplu alanlara hitap eden 5 farklı ürün grubuyla güvenli ve rahat kullanım imkanı sunuyor.

Pandemiyle birlikte artan hijyen ihtiyacına yeni nesil teknolojileriyle karşılık veren E.C.A., tüm inovatif ürünleriyle kullanıcılarına destek oluyor. Tasarım dilini hijyen ve tasarruf konularına göre oluşturan E.C.A., tasarruf ve israfın ince çizgisini zaman kavramıyla ideal biçimde yöneterek gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.

Suyun boşa akmasını engelleyen doğa dostu mekanizma

Çevresel sürdürülebilirlik açısından nesilden nesile aktarılması gereken bir kültürü temsil eden E.C.A. Zaman Ayarlı Armatürler, doğal kaynaklarımızın korunması için su tasarrufu sağlayan bir sistem barındırıyor. Belirli bir zaman diliminde su verdikten sonra kapanan mekanizmaya sahip olan seri, kullanım sırasında dikkat edilmeden sebep olunan su kaybının zaman kontrolü ile önüne geçilmesini amaçlıyor. Ürünler belirlenen zaman aralığında su vermeye devam ederken, belirlenen süre sona erdiğinde kapanıyor. Tekrar su almak istendiği takdirde ise yeniden butona basılması gerekiyor. Bu sayede suyun boşa akması engelleniyor. Zaman Ayarlı Armatürlerin su akış zamanı 0-40 saniye aralığında ayarlanabiliyor. El temizliği sonrasında hijyenin devam etmesi için yüzey temasında bulunulmaması ise ürün grubunun en büyük artılarından birini oluşturuyor.

Tüm ayrıntılarda ergonomik özellikler

Tasarım anlamında da dikkat çeken Zaman Ayarlı Armatürler, minimal çizgisiyle öne çıkıyor. Organik formun zarif şekilde kübik detaylarla birleştiği serinin ürünleri, farklı tarzlardaki banyo, tuvalet ve lavabolara uyum sağlayabiliyor. Modernizmin gösterişten uzak yalın tarzı ve minimalizmin etkileyici sadeliği serinin tüm ürünlerde yakından hissediliyor. Güvenli ve rahat bir kullanım imkânı sunmak amacıyla tüm ayrıntılarda ergonomik özellikler göze çarpıyor.

Toplam 5 üründen oluşan Zaman Ayarlı Armatürlerin elektrik enerjisine ihtiyaç duyulmadan çalışması, enerji tasarrufu sağlayarak doğal kaynak tüketiminin azalmasına katkıda bulunuyor. Özellikle toplu kullanım alanları için hijyen ve su tasarrufunu beraber sunan yenilikçi ürünler, mekanik çalışma prensibi sayesinde enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı oluyor. AVM, kafe, restoran, otel gibi yoğun sirkülasyonun olduğu mekanların lavabo, tuvalet ve banyolarında tercih edilebilen armatürler, okul, kreş gibi küçük yaş grubu kullanıcılarının da kolaylıkla kullanabileceği ürün grupları arasında yer alıyor.


Yorum Yap