loader

Aktüel Fuar

ÇOCUKLARIN HİJYENİ GÜVENCE ALTINDA

ÇOCUKLARIN HİJYENİ GÜVENCE ALTINDA

ÇOCUKLARIN HİJYENİ GÜVENCE ALTINDA

Ürünlerini kullanıcıların hijyen alışkanlarına yönelik tasarlayan SEREL, pedagoji uzmanları rehberliğinde geliştirdiği Paleimon Serisi’yle çocukların banyo deneyimini eğlenceyle birleştiriyor. Deniz ve yelken temasıyla sunulan ve monoblok lavabo, BTW klozet, rezervuar, rezervuar kapağı ve yavaş kapanma özellikli klozet kapağından oluşan koleksiyon, SEREL’in geliştirdiği Hygiene Plus teknolojisinin tüm özelliklerini taşıyor. Hygene Plus teknolojisi, tasarruf sağlamanın yanında kimyasal kullanımını azalttığından sürdürülebilir doğayı koruma altına alıyor.

7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap eden ürünleriyle vitrifiye sektöründe yenilikçi çözümlere imza atan SEREL, hijyen kavramının bir numaralı gündem maddesi olduğu günümüzde çocuklara yönelik ürünleriyle de dikkat çekiyor. Yoğun Ar-Ge faaliyetleri sonucunda geliştirilen Paleimon Serisi, kişisel alanların yanı sıra okul veya çocuklara özel tuvaletleri olan AVM, restoran gibi kalabalık yerlerde maksimum hijyen sağlıyor.

Denizlerin ve gemicilerin koruyucusundan esinlenildi

Pedagoglar eşliğinde tasarlanan, deniz ve yelken temasıyla banyolara renk katan Paleimon Serisi, çocukların hayal dünyasına eşlik ediyor. Yunan mitolojisindeki denizlerin ve gemicilerin koruyucusu olan Paleimon’dan esinlenerek oluşturulan seride monoblok lavabo, *BTW klozet, rezervuar, rezervuar kapağı ve yavaş kapanma özellikli klozet kapağı bulunuyor. Lavabo montajı için 3 ila 10 yaş arası çocuklara özel iki ayrı yükseklikte tasarlanan Paleimon, güvenlik açısından da avantaj sağlıyor. Vitrifiye sektöründe lavabolar genellikle lavabo + ayak şeklinde tasarlanıyor ve standart bir şekilde ayrı ayrı montajlanıyor. Bu uygulama özellikle çocuklar için çeşitli güvenlik sorunlarına yol açabiliyor. Paleimon Serisi, tüm bunların önüne geçerek lavabo ve ayakları monoblok bir yapıda üretiyor. Ürüne özel geliştirilen montaj yöntemi sayesinde çocukların lavaboya asılarak ürünü yerinden çıkarma ihtimali önleniyor.

Hygiene Plus teknolojisi çocukların hijyenini önemsiyor

SEREL’in 2015 yılında geliştirdiği ve tüm vitrifiye gruplarına entegre ettiği Hygiene Plus teknolojisi, eğlenceli Paleimon Serisi’nde de uygulanıyor. Hygiene Plus teknolojisinin içerdiği nano teknolojik gümüş iyonlar, vitrifiye yüzeylerinde kir barınmasını önlüyor. Su ve deterjan kullanımını da en aza indirgeyen Hygene Plus teknolojisi, sürdürülebilir doğaya katkı sağlıyor. 


Yorum Yap