loader

Haberler

KENDİ TASARIMINIZI YAŞATIN!

KENDİ TASARIMINIZI YAŞATIN!

KENDİ TASARIMINIZI YAŞATIN!

Çağdaş tasarımı ve zarif çizgileriyle pozitif bir banyo ortamı oluşturun Geberit Smyle Banyo serisi; fonksiyonel bir yapıyı ince hatlarla birleştirerek yalınlığın ve esnek tasarımın tanımı oluyor. Geberit Smyle, geniş depolama alanları, antrasit, kum grisi, beyaz ve Amerikan cevizinden oluşan zarif renk alternatifleriyle Geberit’in duvar önündeki uzmanlığına ayna tutuyor. Net bir düzen vurgusuyla minimal dekorasyon  stilin en iyi örneklerinden birini yansıtan seri, modüler üniteleri sayesinde özgürce kurgulayabileceğiniz bir banyo deneyimi sunuyor.

Geçtiğimiz yılsonunda üç farklı banyo serisi ile Türkiye’de de vitrifiye pazarına giriş yapan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit’in Smyle banyo serisi,  minimal çizgileri fonksiyonel detaylarla bütünleştiriyor ve modüler formuyla kullanıcısına tasarım özgürlüğü sunuyor.  Düzenli ve verimli bir banyo kullanımıyla Geberit Smyle, banyonun yapısal durumu nasıl olursa olsun, en üst düzeyde rahatlığa ulaştırıyor.

Tasarımın üstün fonksiyonla birleşimi  

Geberit, Smyle banyo serisi ile lavabolara uyumlu şekilde tasarlanmış, kıvrımları titizlikle devam eden bir banyo mobilyası yelpazesi tanımlıyor. Oval ve kare tasarımlı ince ve dar kenarlı lavabolarıyla kullanıcıya farklı alternatifler sunan Geberit Smyle banyo serisindeki modüler mobilyalar pek çok farklı şekilde dizayn edilebiliyor. Neme dayanıklı mobilyalar, büyük ya da küçük her ebattaki banyoda arzu edilen ölçüde kombinlenebiliyor. Serinin yüksek kalite antrasit çekmece içleri geniş saklama alanları oluşturuyor ve standart olarak yavaş kapanma özelliğiyle farklılaşıyor. Opsiyonel düzenleme kutuları sayesinde çekmecelerdeki alanı ideal şekilde kullanma olanağı tanıyan Smyle’ın havlu askısı ve duvar rafı sistemleri de banyoları aksesuarlarla güçlendiriyor.  Geberit Option aydınlatmalı aynalar ile uyumlu mobilyalar; antrasit, kum grisi, beyaz, Amerikan cevizinden oluşan zarif renklerle minimal dekorasyon anlayışını benimseyenler için alternatif sunuyor. 4,5 litre ile yıkama imkanı veren Senya asma klozetle tamamlanan Geberit Smyle, çevresel duyarlılığa sahip kullanıcılara da büyük bir özgüvenle sesleniyor. 


Yorum Yap